Educote header

KIDS’ SKILLS EN MISSION POSSIBLE

Kids’ Skills is een speelse methode voor het oplossen van problemen bij kinderen en jongeren. Centraal staat hierbij het idee dat vrijwel alle problemen kunnen worden gezien als vaardigheden die nog ontwikkeld moeten worden. Door Kids’ Skills is men niet meer probleemgericht, maar oplossingsgericht bezig. In vijftien eenvoudige stappen wordt een probleem omgezet in een te leren vaardigheid. Het kind is actief betrokken bij het leren van de vaardigheid en het zoeken van oplossingen. Hierdoor is de motivatie zeer groot. Voor kinderen vanaf 11-12 jaar en ouder is de methode Mission Possible ontwikkeld. De aanpak is vergelijkbaar en op maat gemaakt voor pubers en adolescenten.

Dagtraining Kids’ Skills of Mission Possible

Pica Pedia biedt een eendaagse training voor professionals en teams. In deze Kids’ Kills of Mission Possible coachdag worden technieken en vaardigheden geleerd die helpen om de methode Kids’ Skills / Mission Possible effectief te gebruiken bij het werken met kinderen in het onderwijs of de kinderopvang.

De training wordt gegeven aan teams of groepen van maximal 16 mensen. Bij grotere groepen (tot maximal 24) kunnen twee trainers ingezet worden.

Duur: 1 dag
Datum: Op aanvraag
Plaats: In company

CONTACT

Wilt u deze training boeken voor uw organisatie of school? Of wilt u aanvullende informatie? Mail naar: monique@picapedia.nl.

Educote footer
Pica Pedia Support: · T 06 - 284 660 29 · E Monique@picapedia.nl · KVK 51889706 · Algemene Voorwaarden Pica Pedia Thuisbegeleiding:  T 06-505 391 08, Desiree@picapedia.nl KVK 51722577